Äntligen vinter

Nu har vintern äntligen kommit. Med minus 18ºC känns det som att skoterföret är här samtidigt som högsäsongen i skogen gör sig allt mer påtaglig. Idag kommer då ett antal svordomar kunna höras ute skogarna; från ni som ska hämta virke som då kommer till en omärkt virkesvälta och ni som hellre lär vilja köra maskin än att märka virke/måla. För nu är det som allra jävligast med virkesmärkningen. Rimmet som bildas på stocken gör det nästan hopplöst att märka virket manuellt och behöver vi säga att det är kallt?
Med TIMBER PRINTER så görs den automatiska virkesmärkningen direkt i skördaraggregatet och då är rimmet inget bekymmer. Logscom gör att du fullt ut kan koncentrera dig på din maskinkörning nu när det ändå är högsäsong!

Välkommen att kontakta oss för mer information kring TIMBER PRINTER och om du vill vara med och stötta utvecklingen av framtidens skogsbruk!Kalla skogsmaskiner