Mot nya äventyr

Nu har våra kunder väntat nog länge på att få slippa undan virkesmärkningen och därför söker vi nu experter inom elektronik- och mjukvaruutveckling som vill förändra skogsbranschen i ett ungt och mycket innovativt bolag.DSC_0170

Ett jobb på Logscom innebär att jobba med något av det roligaste man vet, att på riktigt få bidra med allt man kan, där ingen dag ska bli den andra lik. Först och främst jobbar vi därifrån vi för stunden trivs bäst; t.ex. behöver vi ljuset för att köra cross jobbar vi medan det är mörkt eller så jobbar vi helt enkelt på crossbanan eller vars det nu kan vara. Då vi inte riktigt har en fast punkt i vår vardag så utgår vi endera från  Åsele eller från Umeå, det väljer man själv!
Låter detta intressant så kolla vidare här nedan på våra lediga tjänster, skulle inget passa men du är ändå intresserad är du varmt välkommen att höra av dig ändå, rätt vad det är, är du rätt person i alla fall!

Programmerare
Mjukvaror som ska styra TIMBER PRINTER behöver utvecklas likväl som användargränssnitt och system som håller ordning på det märkta virket. Är du programmerare med intresse för maskiner och innovationer så gör oss uppmärksam om att just du finns genom att kontakta Martin Englund, 070 279 06 50 eller via e-post martin@logscom.com

Elektronikutvecklare
Elektronik och elektronikhårdvara behöver utvecklas i vårt virkesmärkningssystem TIMBER PRINTER. Vi jobbar i de absolut mest krävande miljöerna man kan tänka sig inom civila landfordon, i vart fall om man är ett kretskort. Låter detta intressant så kontakta Martin Englund, 070 279 06 50 eller via e-post martin@logscom.com för mer information eller för att bara berätta att du tror att vi tillsammans kan växa till något stort.

Övrigt att tänka på
Är du dessutom en person som behärskar att kombinera dessa två grenar, programmering och elektronik, är det fullträff, allra helst om du dessutom inte tvekar i frågan om att köra en svets eller bygga ihop något mekaniskt. Då är vi helt klart som gjorda för varandra, helt enkelt; Välkommen till kanske Skandinaviens roligaste jobb!

Då vi inte tvekar att köra igång när rätt person hör av sig så kontakta oss så snart som möjligt för att vi inte ska missa varandra. Vi och våra kunder kan inte vänta allt för länge så vårt tålamod räcker bara till den 31 januari, skynda!

Skulle du nu känna att det är just dig vi skriver om här ovan men har ett ogjort exjobb så hör av dig då med, rätt vad det är så går det utmärkt att styra upp!

 

English version:

Logscom is a young Swedish innovation company where we develop technology for tracing timber from forest to sawmill, to help the forestry to increase there profit and also reduce the risk for mix illegal harvested timber into legal logs pile. Ours main focus is now to help forest machine owner to improve there process, by reducing high risk and bad working moment which are performed manually today, by develop our timber marking solution TIMBER PRINTER.

To develop our timber marking system TIMBER PRINTER we now need to improve our organisation with skills in software developing areas as well as electronic hardware developing. When Logscom is a small and young company you will get the best opportunity to test your own ideas in an environment where we like to have fun and if the work task doesn’t deliver enough of fun, then we go for a ride at the motocross track or something similar and perform our work from there!

If you would like to share our passion for forestry and want to have one of the most funniest jobs in Scandinavian do not hesitate to contact us, Martin Englund, +4670 279 06 50 or by email martin@logscom.com for a conversation about ours and yours needs:

Software programmer
We are looking for a skill programmer who knows how to create a software that controls the hardware of TIMBER PRINTER as well as an interface between the driver and our system. When it is a new develop we are open minded for your knowledge in a specific programming language.

Electronic hardware designer
The electrical hardware in TIMBER PRINTER has to be developed so we are looking forward to meet you who likes to work with electrical hardware design in the toughest environment for civilian land vehicles.

More details
If you are skill in both programming and hardware design and not afraid to go on with the weld then we may have a perfect match, especially if you would like to share our dreams about changing the forestry business in same time as you are looking for a creative job with a lot of funny days!

Do not wait to contact us for more information because we are looking forward to know about you and your dreams now, welcome to the best job in Scandinavia, that is any how what we are going to do together!