Provmärkning

Vi har under sommaren fortsatt med provmärkningen, gjort förändringar i både mjukvara och hårdvara. Här kommer en lägesuppdatering i form av ett album för hur testerna av virkesmärkningen fortgår:

 

Sammanfattar vi fälttesterna hitintills har vi främst fått bekymmer när TIMBER PRINTER-armen varit i märkningsläget samtidigt som stocken av någon anledning matats fram, vilket inte alltid blir riktigt bra. Vi jobbar på att hitta en enkel lösning för att rädda TIMBER PRINTER när frammatning av virkesstocken sker.

I övrigt har skrivarhuvudet skött sig riktigt fint i denna mycket tuffa miljö, som ni kan se på några av bilderna faller vissa pixlar bort, vi försöker utreda vad det beror på, vi känner oss dock trygga eftersom det är samma pixlar som bråkar hela tiden.

I morgonkväll (tisdagen den 9 augusti) kör vi igång testerna igen efter ett par dagars utredning så ni är varmt välkomna att höra av er ifall ni vill ta del av vår provkörning på närmare håll!