En smygtitt

I går, torsdag, fick ett gäng exklusivt inbjudna gäster en tidig smygtitt på vår lösning för virkesmärkning, TIMBER PRINTER.

Vi vill först och främst tacka alla ni som kom. I och med att detta är ett tidigt skede blir era åsikter, förslag och synpunkter mycket värdefulla för oss – så vi vet vad som ska utvecklas och i vilken riktning. Själva var vi fullt upptagna med att lyssna, visa TIMBER PRINTER och ta in förslag så vi han aldrig få ihop så många kort 🙂

 

Tack vare att vi alla fick träffas och tillsammans lyssna av behov och önskemål kommer vi i nästa steg göra följande förändringar:

  • Något annorlunda utskriftsfunktion, för att ösa på med mera bläck.
  • Ändrad vinkel på skrivarhuvudet för en tätare upplösning.
  • Stabilare bläckbehållare (det visade sig efter att ni lämnade oss att vi tappade tryck i bläckbehållaren varför vissa pixlar saknades).

Vi ser så klart fram mot nästa träff ute i skogen, under nästa vecka ska vi provköra förändringarna. Kan också tillägga att vi nu har full kontroll på matningen så att vi kan köra på i full produktion.

Provkörningsmässigt kommer vi att växla upp ordentligt när nya armen är monterad, vi återkommer självklart med lägesuppdateringar då vi fått timmar på vår nya arm.

Tack alla som medverkade på vår exklusiva förhandstitt, vi ser verkligen fram emot ett snart återseende i skogen!

 

…skulle du också vilja få en glimt av TIMBER PRINTER så är du välkommen ut till oss i skogen, hör av dig!