”Bästa visningen”

Idag har vi haft det riktigt trevligt ute i skogen, vi fick nämligen besök av SCA, de fick äran att studera vårat system för virkesmärkning och intresset visade sig vara på topp!

img_20161109_113459SCA är Europas största privata markägare och där har man länge fått höra om ”skotarförarnas våta dröm”, nämligen att slippa kladda på med virkesmålning. Idag var det en extra bra demodag eftersom rimmet på stockarna växte till väldigt fort. En avverkning utan TIMBER PRINTER skulle innebära att man måste borsta bort rim innan man manuellt kan stämpla in ett nummer på stocken när de ligger i virkesvältan. Med TIMBER PRINTER fixar vi virkesmärkningen direkt i skördaren och vi gör det utan att du märker att vi märker…

img_20161108_110001

Är du också intresserad att komma och spana in vår virkesmärkning, hör då genast av dig till oss på telefon 0702790650 eller gör en bokning direkt här i vår bokningskalender:

Boka tid för en visning

Tusen tack för besöket SCA!