7 augusti, 2015

Jättestort tack!

Nu har vi strax mottagit ditt intresse för att delta i Logscom Crowdfundingprogram och ditt bidrag kommer till oss alldeles strax. Vi är mycket glada och tacksamma för med ditt stöd kan vi nu ta detta med WOODLAND inkjet ett steg till!

Några av fördelarna med WOODLAND inkjet är ju att man manuellt slipper märka virket och vi hoppas innerligt att WOODLAND inkjet-konceptet försvårar den illegala skogsavverkningen som är skrämmande otäck att berätta om. Vi tror att det är många i världen som en dag kommer tacka dig!

Nu väntar bara utvecklingen av WOODLAND inkjet på att ta rejäl fart framåt och vi hoppas att vi kan få nöjet att bjuda in dig på ett event för alla ni deltagare i Logscom Crowdfundingprogrammet.

Inom kort kommer du att få ett mail med bekräftelse på ditt deltagande i Logscoms Crowdfundingprogram.

Än en gång; tusen tack!

Ångrade du dig?
Vi hoppas i alla fall att du ännu inte ångrat ditt mycket kloka beslut men om så är fallet är du välkommen att inom fjorton dagar skriftligen kontakta oss, så ska vi hjälpa dig att återfå ditt bidrag. Detta gäller dock bara dig som gått med i Logscom Crowdfundingprogrammet som privatperson tillika fysisk person. Här finner du mer information om hur du ska gå till väga.

Lämna ett svar