1 juli, 2015

Skogsmaskinsentreprenör

1338654664

Som skogsmaskinentreprenör har du ett riktigt skönt arbete, de flesta av oss har skogen som rekreation, du har den som din arbetsplats. Vi på Logscom trivs också såklart riktigt fint i skogen och vi vet också hur stort engagemang det finns bland er skogsmaskinsentreprenörer för att utveckla verksamheten, då inte minst all teknik som är ens vardag. Därför tycker vi att det är extra kul att hålla utvecklingen, så att den görs precist utifrån en skogsmaskinsentreprenörs synvinkel.

Du är därför riktigt varmt välkommen att hoppa på vår resa, där vi med vårt stora intresse för skog och teknik är här för att hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Vi har redan kommit riktigt långt med utvecklingen av virkesmärkningssystemet WOODLAND inkjet, så att Du ska slippa märka virke manuellt och vi vill gärna att du är med och utvärdera såväl som förfina vårt virkesmärkningssystem. Så tveka inte att höra av er med just dina behov så kanske vi kan skapa en råbra lösning tillsammans. Våran WOODLAND inkjet är här för att underlätta din vardag och  öka din lönsamhet så den ska vi ha perfekt, då är dina synpunkter av största vikt!

 

WOODLAND inkjet

Vår främsta produkt är det automatiserade vrikesmärkningssystemet WOODLAND inkjet. Installerad i ditt skördaraggregat så slipper du manuellt söla på med virkesmålningen, det unika i vår märkningsteknik är att det helt rakt av ersätter dagens manuella märkning av objektnummer då WOODLAND inkjet skriver samma nummer direkt på stockens rotända. Du väljer själv vilken färg märkningen ska skrivas ut i (skogsbolagen har speciella önskemål om färg) och märkningens storlek samt märkningens typsnitt justerar du efter vad som önskas.

stockar

Lämna gärna dina synpunkter kring WOODLAND inkjet på denna sida och titta också runt på vår startsida, där finns än mer information och mediaklipp kring just märkningen. Vi har alltid tid för att visa dig hur virkesmålningen numera ska gå till. Boka därför in en tid direkt här – TIDSBOKNING FÖR VISNING.

Är du sågverket, pappersbruket, markägaren, det seriösa skogsbolaget eller någon annan aktör i skogsvärdekedjan så släng då ett öga på informationssidan för er på denna adress: http://www.logscom.com/sbm

 

Lämna ett svar