Nu är ni väl tillbaka snart?

Även om förra sommarens sköna minnen nästan regnade bort i årets upplaga av sommaren så har vi på Logscom istället gott roat oss med att förbättra din skogliga vardag. Även om du inte tänkte på att du kunde roa dig som vi så hoppas vi att din sommar och din semester verkligen har levererat. För vår del så har vi dessutom kunnat njuta av rätt så mycket snöskoter då vi både klarade av ett världsmästarmöte i skotercross på vår hemmaplan mitt i sommaren och ett tioårsjubileum av skotercrosstävling på vatten. Mycket nöje har Åsele i vanlig ordning bjudit på i sommar!

DSC00667IMG 2015-07-20 15.47.44 (3.55.43)

 

Med alla sommarnöjen till trots, inkluderat utveckling av skogen, så har vi tveklöst börjat sakna dig medan du semestrat. Därför hoppas vi att du snart, med fulladdade batterier, droppar tillbaka in från semestrarna. Under denna sensommar och höst kommer mycket att hända med TIMBER PRINTER, med andra ord; tveka inte att höra av dig med just dina synpunkter och idéer kring hur du vill att TIMBER PRINTER ska fungera.

Här på hemsidan kommer du kunna ta del av våra framsteg så håll dig uppdaterad!