God Jul!

Vi vill önska alla våra kunder, intressenter, crowdfundare och inte minst våra leverantörer en riktig God Jul. Tusen tack för att ni alla så gärna bidrar med idéer och kunnande i utvecklingsarbetet av TIMBER PRINTER så att vi så snart som möjligt fixar virkesmärkningen.

Nästkommande år kommer att bli mycket spännande, just i skrivande stund jobbas det febrilt med att förfina vårt virkesmärkningssystem TIMBER PRINTER!

IMG 2014-12-26 14.59.52

Ni som inte fann något automatiskt virkesmärkningssystem under julgranen i år behöver inte vänta allt för länge, allra helst om ni går med i Logscom Crowdfundingprogram så kommer TIMBER PRINTER att nå marknaden ännu fortare. Vi tänker ge er ett nyårslöfte och det är att vi till våren/sommaren kommer ha TIMBER PRINTER färdigt för att installeras i din skördare!