Årskrönika!

2015 har varit ett mycket intressant år för Logscom, prototypen testkördes ordentligt i skogen, världspremiär och året avslutades med förhandlingar hos en av kunderna för fortsatt utveckling!

Modifiering av aggregat och provkörningar!

IMG 2015-01-09 09.10.33Vi började året med att modifiera aggregatet i Gigsele Transports skördaraggregat, ett Komatsu 365, så att vi skulle få bättre utrymme för vår prototyp av TIMBER PRINTER. Med efterföljande modifieringar av mjukvara så gjordes några provkörningar.

…efter provkörningarna har utvecklingsarbetet koncentrerats på att göra en högre upplösning i märkningen och märkning med fetare typsnitt, så det bättre syns vad som här står!
IMG 2015-04-07 17.52.51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åre Kapitalmarknadsdagar

arekap
I slutet av mars var det sedan dags för Åre Kapitalmarknadsdagar, ett mycket spännande och intressant evenemang där Logscom deltog i Almis pitchevent. Många intressanta kontakter knöts som än i dag bearbetas. Vi vill också passa på att gratulera det andra Uminovainkubatorbolaget MYoroface till segern i Almis pitchevent!

 

 

 

 

 

 

 

Årets absoluta höjdpunkt – Världspremiären!Omslagsbild
I maj var det äntligen dags att visa världen vad TIMBER PRINTER är, hur det fungerar, vi behövde knappt säga vad det är bra till!
…som kuriosa så gjordes förberedelserna för världspremiären av virkesmärkningen nära en av våra större maskintillverkares kundvisning. Logscom stal nästan showen. Det var mycket inspirerande att träffa alla skogsmaskinsentreprenörer och höra intresset för automatisk virkesmärkning.

Själva världspremiären blev förstås finalen för utvecklingen av prototypen och samtidigt vårt startskott för det riktiga utvecklingsarbetet som nu kommer påbörjas. Därför söker vi nu efter expertis inom elektronik, mjukvara, bläckskrivarsystem för att nämna några, är du den vi söker eller känner du någon som kan vara intresserad, tveka inte att höra av dig till oss i så fall!

 

Bästa avslutningen
Just när tiden går som snabbast mot jul och nyår så intresserar sig ett av Sveriges största skogsbolag för TIMBER PRINTER och vi kan därför påbörja vidareutvecklingen av vårat automatiska virkesmärkningssystem. Med andra ord blir det en råbra start på 2016!

 

Tack alla som stöttat, hjälpt oss och visat intresse för våra produkter inom virkesmärkning, vårt nyårslöfte för 2016 är såklart att TIMBER PRINTER äntligen ska kunna märka ditt virke!
Vi ses under 2016!