…i år med Logscom

Tredje helgen i juli är det äntligen dags för Åsele Marknad, ett perfekt tillfälle att bekanta sig extra med oss!

 


Förutom snöskoter på både snö och sjö, en sång för oss alla som inte bor i Amerika, marknadshandel och allt annat som hör en folkfest av Sveriges största slag till kommer såklart också morgondagens teknik för virkesmålning eller virkesmärkning att kunna ses. Två mil sydöst om Åsele kommer vi att hålla demo av TIMBER PRINTER.

Egentligen är vi lite för tidigt ute men va faan, ingen kommer ihåg en fegis, så det du får se är något helt nytt och vi skulle vilja påminna om att påskynda märkning av virket med stämpeldynan innan drömgörat är ett minne blått!

För att besöka framtidens virkesmålning så kontaktar du oss nu genom att:

  • Lämna en kommentar här på sidan,
  • Skicka ett mail till villintmarkavirke@logscom.com,
  • Ring Martin på 070-279 06 50 eller
  • Ring Andrej på 073-724 19 24

…för att boka en tid för visning. Vi kommer vara tillgängliga för att visa upp vår virkesmärkning under hela marknadshelgen, från torsdag den 14 till och med måndag den 18 juli. Kolla också in http://www.aselemarknad.se så att du inte missar något annat riktigt sevärt under denna makalösa helg!

 

Riktigt varmt välkommen!