TAG and PAY

Logscom lanserar nu WOODLAND inkjet i tre versioner av TAG and PAY, du betalar då du märker!

Systemet innebär att du tecknar ett abonnemang där en startavgift utgår men sedan betalar du utifrån hur mycket du använder systemet. Självklart ingår färg och övriga förbrukningskomponenter såväl som nödvändiga servicebesök av oss i priset. När abonnemangets bindningstid  gått ut lämnar du helt enkelt bara tillbaka WOODLAND inkjet eller så kan du välja att förlänga avtalet eller köpa loss systemet, du har det ju redan på plats i maskinen din!

Vi har tagit fram tre olika abonnemangspriser och med olika bindningstider. Billigaste är om du tecknar ett treårigt avtal, då betalar du endast 49 öre per märkning. Vill du istället vara helt fri och köra på utan bindningstid betalar du 79 öre per märkning.

WOODLAND inkjet TAG and PAY har också ett maxtak på kostnaden för varje månad. Har du bindningstid på ditt TAG and PAY är maxtaket 12 000 kr per månad.

Konfigurera din WOODLAND inkjet efter ditt behov här:

http://www.logscom.com/butik/

Önskar du mer information om WOODLAND inkjet är det bara att du hör av dig till oss så ordnar vi en visning och svaren på dina frågor!