6 augusti, 2015

Crowdfundingprogram

Vi på Logscom hoppas att du starkt gillar det vi gör, skogsmaskinsentreprenör som skogsbolag, markägare, sågverk, pappersbruk, möbelsnickare eller vem du nu är. Är du nu den som på sikt ser nyttan i våra produkter och möjligheterna i att vi vidareutvecklar nya häftiga funktioner som gör din plats i skogskedjan mer komfortabel så hjälp oss att komma vidare med all vår produktutveckling och delta i vårt Crowdfundingprogram genom att betala en valfri slant till oss.

  • Köper du en produkt eller tjänst som vi lanserar efter det att du gjort din Crowdfundinginbetalning nedan så lämnar vi 120 % av det beloppet i rabatt*.
  • Tack vare din Crowdfundinginbetalning får vi:
    • ett betydligt vassare skogsbruk,
    • minskat spill och
    • absoult mest stolt blir vi den dag vi ser att vår WOODLAND inkjet minskar lönsamheten i den illegala skogsavverkningen.

Här finner du svar på några av de vanligaste frågorna kring Logscoms Crowdfoundingprogram och här information för vad som gäller ifall du skulle ångra dig.

Genom att fullfölja betalningen nedan godkänner du att du tagit del av och förstått det fullständiga avtalet för Logscom Crowdfundingprogram. Du hittar avtalet i sin helhet här: http://logscom.com/crowdfundingavtal.pdf


Välj valfritt Crowdfundingbelopp:Stort tack på förhand för din inbetalning, nu lyfter vi skogsindustrin ett steg till!

*) För att få rabatten så måste din beställning göras senast tre (3) månader efter det att vi lanserar en ny produkt på marknaden. Vi meddelar dig när något nytt är tillgängligt och självklart har alla Logscom Crowdfunders förtur vid lanseringarna. Exempelvis; är ditt bidrag idag 1 000 kr är rabatten 1 200 kr (1 000 kr x 120 % = 1 200 kr). Rabatten regleras enbart i form av prisavdrag på köp, varken rabatten eller bidraget återbetalas i kontanter. Se särskilda villkor här: http://logscom.com/crowdfundingavtal.pdf

 

Lämna ett svar